• Login:

Welcome to the Blueprint Central Forum.

If this is your first visit on our new forum and your are unable to login, Please retrieve your password. You may have to register before you can post: click the register.

Trae Banner
+ Reply to Thread
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    1

    Thumbs up Every Keyword I Enter Has ZERO Results!

    Don't know if it's because the system is overloaded or what - but all I am getting is 0 (Zero) results for every keyword I enter -even "dog training'.

    Anyone got any ideas about this.

    I am in the UK.

    Thanks in advance!

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Sydney
    Posts
    340
    is this spam?

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    597
    No links, so not spam.

    Enigma, have you updated to the latest version? Try clearing your cache with CCleaner

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    8
    yup same here
    i try to search general waterproofing is empty result

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Oahu, Hawaii
    Posts
    15
    Hello Everyone,

    The same thing happened to me, but I went in to launch pad and change the "Country Setting's" to my country "U.S." and I got results.

    Ricardo


 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
IM Advantage